Loading...

De Leeuw zweept EK Koorts op
De Leeuw zweept EK Koorts op
De Leeuw Snacks kijkt uit naar het EK en de koorts begint aardig te stijgen. Al in het laatste weekend van mei dook de Leeuw van De Leeuw Snacks al op in de clip (parodie) van de Leeuwendans van Donnie en Frans. Hier beloofden zij nog op terug te komen, maar er moet ondertussen wel goed geoefend worden op deze dans.
Op de eerste van juni is er een oproep geplaatst om de straat, huis, vereniging of wie en wat dan ook te versieren. Mede opgepakt door een oproep van een betrokken inwoner. De leukste straat maakt kans op prijzen met onder andere hapjes voor de hele straat tijdens een wedstrijd en het mooiste huis wint een originele voetbal met een handtekening van Wesley Sneijder.

Ook Sport en Cultuur Zeewolde zal tijdens het EK, samen met Voetbalvereniging Zeewolde en een lokale ondernemer nog met een of meerdere activiteiten komen. Houdt alle socials in de gaten! Want als het aan de supporters ligt belooft het een mooie voetbal zomer te worden! Ook bij de LOZ zullen er acties zijn, waar onder andere polo's mee gewonnen kunnen worden! Hoe en wanneer? Dat vertellen wij u snel!