Zeewolde

Deelnemers krijgen dag langer (be)denktijd bij Zeewolde ‘K WIS’T

Zeewolde ‘K WIS’T is een quiz die over vier dagen verspreid is. Van het ophalen van het vragenboekje op vrijdagavond 27 december tot en met het inleveren van het boekje met de antwoorden op maandagavond 30 december 2019. Het ophalen en terugbrengen vindt plaats in de tent van Zeewolde Winterworld op het Kerkplein. De uitslag wordt bekendgemaakt op vrijdagavond 3 januari 2020, waarna de prijsuitreiking direct wordt gehouden in kerkcentrum Open Haven op het Kerkplein.

Poster 'k Wist 't

Bij de start krijgen de teams een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook over algemene zaken, sport en natuur. Rekenvragen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Enkele vragen komen specifiek aan de orde in een programma van de Lokale Omroep Zeewolde. In het vragenboek staat vermeld wanneer de deelnemers hiernaar dienen te luisteren. Voor het winnende team van Zeewolde ‘K WIS’T ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40 en er is een tweede prijs van € 222,20.

De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid in het dorp gedurende de dagen na Kerst (wanneer veel mensen nog vrij zijn!), maar natuurlijk ook om je kennis van Zeewolde te vergroten. Wat is er leuker dan het slimste team van Zeewolde te zijn en een mooi geldbedrag te winnen voor je (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren, enz.?

Zeewolde ‘K WIS’T werd voor het eerst gehouden op de laatste dagen van 2016. Toen waren er 48 deelnemende teams. Vorig jaar was dat aantal al gestegen naar 72. Dit jaar hebben de deelnemers een lang weekend de tijd om de quiz te maken. Vanwege het weekend is er daarom een dag extra! Zeewolde ‘K WIS’T werkt bij de komende editie voor het eerst met een ambassadeur. Karin van Rijn van Bloomfields & Desjardins is bereid gevonden om klanten gedurende het inpakken van de bloemen van alles over de populaire dorpsquiz te vertellen. Binnenkort meer over de vierde editie van Zeewolde ‘K WIS’T!

Advertentie