Loading...

Wollige bundelzwam (foto: Henny Karssen
Herfstwandeling met IVN Zeewolde

Op vrijdag 11 oktober a.s. kunt u met IVN Zeewolde deelnemen aan de herfstwandeling. Deze keer is de bestemming het Vierhouterbos voorbij Elspeet en de wandeling staat onder leiding van een IVN natuurgids. We verzamelen om 9.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en vertrekken van daar per auto. We zijn weer terug rond 15.30 uur.

In het beperkt open gestelde gebied nemen we de Noorderheideroute en een deel van de Bergeltroute. We lopen er over de heide, langs de piramides en de waterwerken van Beuningen, op brede paden langs lariksen en dennen. De slingerende paden voeren ons door een licht golvend landschap en door beukenbossen. Aan het eind lopen we via een smal pad over de heide naar de parkeerplaats aan de Vierhouterweg in Elspeet terug.

U houdt van een lange wandeling in de mooie natuur en u loopt niet graag alleen? U bent van harte welkom en kunt aansluiten bij de groep van IVN natuurliefhebbers om de natuur in het Vierhouterbos te verkennen en de stilte te ervaren. Laten we 11 oktober a.s. vooral genieten van de flora en fauna in het bos en op de heide en ongetwijfeld zien we de gevolgen van de droogte.

Pas uw schoeisel en kleding aan bij de verwachte weersomstandigheden en neem een lunchpakket mee. Beschikt u over een fototoestel en/of verrekijker dan kunt u die zeker meenemen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jeannette Rubbens, tel: 0616242695; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld in verband met carpoolen.

*Foto: de Wollige bundelzwam (m.d.a. Henny Karssen)