Zeewolde

Derde mantra-zang-avond in de serie ‘Lied van de Seizoenen’ o.l.v. Frans Meijer

Op vrijdagavond 20 maart organiseert Frans Meijer in De Verbeelding de derde mantra-zang-avond in de serie ‘Lied van de Seizoenen’ waarin, geïnspireerd door de wending van de seizoenen, mantra’s en andere eenvoudige liederen uit verschillende culturen worden gezongen. Dit keer met als thema: “De Lente”… over de nieuwe morgen, ontwaken; dat wat in jou ontluikt en gehoord wil worden laten klinken”. 

Mantrazingen in de Verbeelding

Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek. Juist door deze afwisseling van stilte en klank, van eenvoud en herhaling krijg je toegang tot dié ruimte waar je voelt dat alles goed is, precies zoals het moet zijn. Het zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid met jezelf, met elkaar en de natuur”.

Opzet van de avond:
De zaal is een half uur voor aanvang open. Vooraf is er gelegenheid voor thee. We beginnen om 19.30 uur. We nemen ruim de tijd om aan te komen: voelen dat, zodra je binnenkomt, je even alles achter je kunt laten. De avond begint met een korte warming-up van adem en klank. Daarna zingen we circa 6 à 7 liederen, afgewisseld met momenten van verstilling. We eindigen de avond rond 21.00 uur. Na afloop verlaten we de ruimte weer in stilte en nemen de sfeer mee naar waar we gaan.

Frans nodigt iedereen weer van harte uit voor deze avond: ‘om onze stemmen samen tot klinken te brengen.’

Ben jij nieuwsgierig en wil je ook ervaren wat het is? Of ben je al vaker geweest en zie je uit naar een sfeervolle avond met bekende en nieuwe mantra’s? Je bent van harte welkom op vrijdagavond 20 maart. Opgeven kan via de website: www.deverbeeldingzeewolde.nl/mantrazingen   

Advertentie