Zeewolde

Domino’s bezorgt eerste lichtpunt in Zeewolde

Domino’s bezorgde op donderdag 19 december het eerste lichtpunt. De primeur ging naar de gemeente Zeewolde. In de afgelopen weken sprak de keten met tientallen gemeenten naar aanleiding van haar oproep om aandacht te vragen voor veiligheid tijdens de donkere dagen. De meeste aanvragen voor lichtpunten werden gedaan voor de gemeenten Tilburg, Eindhoven en Almere.

Lichtpunt Domino's Zeewolde

In december sprak Domino’s met veel verschillende gemeenten, verspreid over heel het land. Marianne Kemps, PR manager vertelt: “waar gemeenten eerst vraagtekens hadden bij de actie, merken we nu dat gemeenten openstaan voor een gesprek. Het thema veiligheid staat bij iedereen hoog op de agenda. We hebben diverse gesprekken gevoerd die allemaal open en positief waren.”

De gemeente Zeewolde klopte als één de eerste aan en reageerde direct enthousiast op de oproep van Domino’s. Wethouder Egge Jan de Jonge, verantwoordelijk voor ‘beheer’ en openbare verlichting vertelt: “Veiligheid en verlichting gaan in deze donkere maanden hand in hand. Het is fijn dat Domino's het voortouw heeft genomen en samen met ons werkt aan het verhogen van het veiligheidsgevoel in het centrum van Zeewolde.” De verplaatsbare lantaarn staat op de hoek van de Pioniersweg en en de Horsterweg.

* Foto: Domino’s franchisenemers samen met de wethouder plaatsen eerste lichtpunt
Advertentie