Zeewolde

Koud buiten: geniet van warme voetjes binnen

Het Energieloket Flevoland geeft u de hele winter tips voor warme voeten. Wist u dat u ongeveer 220 euro per jaar kunt besparen? Naast het isoleren van de vloer, zijn er ook andere mogelijkheden om uw huis zo optimaal mogelijk te verwarmen. Kom naar het Energieloket voor onafhankelijk advies. Bovendien kunt u deze winter ook gratis wintersokken ophalen.

Koud buiten geniet van warme voeten binnen

Wat moet u doen?

We zijn benieuwd naar uw (energie)tip. We vragen u daarom uw energietip online te delen en ons te taggen (Twitter: @EnergieloketFl, Facebook: Energieloket Flevoland). Kom daarna naar uw lokale Energieloket om de wintersokken op te halen. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Kom langs bij uw lokale Energieloket en wij geven u graag onafhankelijk advies over energiebesparing, het zelf opwekken van duurzame energie en maatregelen in en om het huis. Ook tijdens feestdagen tonen wij actuele openingstijden en bent u van harte welkom. Bekijk onze contactpagina van EnergieloketFlevoland.nl voor meer informatie, locaties en openingstijden.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. 
Energieloket Flevoland helpt!      

Advertentie