Zeewolde

Duurzaamheidslening Zeewolde

Maak gebruik van Duurzaamheidslening Zeewolde, financier energiebesparende maatregelen in en aan uw woning!  Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Het Energieloket Flevoland geeft u graag onafhankelijk advies. Via de website van de gemeente en het Energieloket vindt u alle benodigde informatie voor een digitale aanvraag.

Sinds de openstelling in 2013, met tijdelijke stop van 2016 tot begin 2018, hebben al bijna 200 huishoudens gebruik gemaakt van de duurzaamheidslening. De gemeente hoopt dat meer en meer huishoudens hun woning energiezuiniger gaan maken. De duurzaamheidslening kan hierbij helpen.

Luchtfoto Zeewolde

Met deze lening kunnen mensen met een eigen woning duurzame en energiebesparende maatregelen treffen. Tot nu toe is de lening vooral ingezet voor het installeren van zonnepanelen. Naast energie opwekken wordt ook gekozen voor isoleren, zoals het plaatsen van HR++ glas en het vervangen van kozijnen en deuren.

De voorwaarden voor de duurzaamheidslening vindt u hier.

Kijkt u voor meer informatie over de duurzaamheidslening gemeente Zeewolde op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.
Voor meer informatie, bezoek onze website.

Let op! Geld lenen kost geld.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!


*Foto: gemeente Zeewolde

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie