Zeewolde

Een Avond Puur! Theater

Op zaterdagavond 18 mei is De Kluit het decor van theatergroep Puur!
De dames van deze theatergroep nemen u graag mee in de wereld voor en achter de schermen van het theater. Dat doen ze op  geheel eigen wijze of beter gezegd: eigenwijs, hilarisch, ontroerend, kortom zoals Puur! dat doet. Met sketches en veel zang belooft het weer een gezellige avond te worden.

Theatergroep Puur, Maskers

Veel Zeewoldenaren zijn  inmiddels bekend met de avondvullende voorstellingen van Puur! Dit jaar hebben de zangeressen alweer voor de zevende keer met elkaar een voorstelling gemaakt. De liedjes zijn vaak meerstemmig, soms a capella en soms met begeleidingsbanden.

Het decor doet vermoeden dat we ons met het publiek in een club bevinden uit de jaren '40. De gezongen nummers en sketches zetten ons echter niet helemaal terug in de tijd. Toen en nu, nostalgisch en modern, het podium is niet aan tijd gebonden.
Ondertussen gebeurt er van alles in de kleedkamer. Wat het publiek gewoonlijk niet ziet, is op 18 mei wel zichtbaar: een kijkje achter de schermen bij Puur! Althans zo lijkt het... want  waar stopt eigenlijk het toneel en waar begint de kleedkamer? Kunt u het nog zien?

Kom op 18 mei naar theater De Kluit aan de Gedempte Gracht 5 in Zeewolde en ontdek Puur! zoals Puur! is.

Kaartjes (€ 7,50) voor deze voorstelling kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voorafgaand aan de voorstelling kopen bij de kassa van theater De Kluit.
De voorstelling begint om 20.15 uur. De zaal is open om 19.45 uur.

(Foto gemaakt door Wim van Essen)

Advertentie