Zeewolde

Een extra boodschap #coronahulp

Heel Nederland en dus ook Zeewolde is in de ban van het Coronavirus. Vandaag bleek dat Heel Holland Hamstert en er veel schappen leeg waren. Mensen kopen vooral lang houdbare producten om maar voorbereid te zijn op “het ergste”.  Echter is niet iedereen in staat om een boodschap te kunnen doen. Mensen kunnen sterk geadviseerd zijn thuis te blijven of het risico niet willen/kunnen lopen in verband met gezondheid.

Deze mensen kunnen dus niet “even” hun dagelijkse boodschappen doen. Geef daarom extra aandacht aan uw naasten, en de situatie van je buurman, buurvrouw of andere mensen die bij je in de buurt wonen.

Een extra boodschap

 

Zeewolde heeft al meerdere malen aangetoond een saamhorig dorp te zijn waar wordt gezorgd voor elkaar. Ook dit is een situatie waarin dat nodig is. Wanneer u merkt dat er mensen in uw omgeving zijn die niet de mogelijkheid hebben hun boodschappen te doen, bied dan uw hulp aan.

Lukt het niet om hulp te krijgen, kijk dan op de website van Zeewolde voor Elkaar waar mensen zich (kunnen) aanbieden om een boodschap te doen.

#Coronahulp

Ook op vele andere plaatsten in het land wordt hulp aangeboden en gevraagd. Hashtag #coronahulp wordt gebruikt om vraag en aanbod te delen. Ook is hiervoor een landelijke Facebookpagina aangemaakt: https://www.facebook.com/groups/1410643205784498/.

Advertentie