Zeewolde

Activiteiten afgelast of uitgesteld

In verband met de bestrijding tegen het Coronavirus zullen de komende weken evenementen groter dan 100 man of waarvan de organisatie denkt dat het niet verstandig is deze door te laten gaan geannuleerd worden en waar mogelijk verplaatst.

Zo heeft Team 7up! aangeven dat hun 70-80-90 disco 14 maart niet doorgaat en ook "Open Deuren - Tijd voor kunst" in de verbeelding gaat zondag niet door.

Veel activiteiten afgelast of verschoven

 

Zakelijk gezien zullen ook evenementen niet doorgaan. Bijvoorbeeld de Startbijeenkomst voor nieuwe banen voor de energietransitie van 17 maart of Vliegensvlug naar Werk 19 maart. Beide in Lelystad. Ook heeft het schooltoneel helaas de keuze moeten maken de voorstellingen voor de basisschoolkinderen van Zeewolde te moeten afgelasten 3 april.

Kerkdiensten, sportwedstrijden en andere evenementen gaan veelal ook niet door of in een ander vorm. Wij raden u daarom aan om bij het betreffende evenement te kijken naar de genomen maatregelen.

Puur Zeewolde

Puur Zeewolde heeft alle evenementen in maart op geannuleerd gezet in hun evenementenkalender op de website tot en met 31 maart. Mocht de maatregel na 31 maart gecontinueerd worden dan zullen zij daar op dat moment op reageren. Vooralsnog gaan de voorbereidingen omtrent de Tulpenroute Flevoland (nog) gewoon door.

Advertentie