Loading...

Een kerstkaartje…dat gun je toch iedereen?
Een kerstkaartje…dat gun je toch iedereen?
Sommige mensen in Zeewolde brengen de feestdagen alleen door of hebben het nodige meegemaakt waardoor ze wel een extra lichtpuntje kunnen gebruiken. Een Kerstkaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende kan dan veel voor de mensen betekenen. Dit is onze kans om in Zeewolde niemand te vergeten tijdens deze Kerstkaartenactie!
Bij Stichting de Basisz maakten de jongeren afgelopen week al een aantal prachtige kaarten. Speciaal om uit te delen richting Kerst voor mensen die opzien tegen deze donkere dagen.
Welzijn Zeewolde was inmiddels door een betrokken inwoner benaderd om te kijken of er een kerstkaartenactie op touw kon worden gezet voor Zeewolde. Door de samenwerking te zoeken en doordat de initiatieven op een mooi moment bij elkaar zijn gekomen, is het nu mogelijk deze actie Zeewolde breed op te pakken!
Hoe werkt het?
Vrijwilligers zijn op vrijdag 14 december van 10 tot 12 uur aanwezig in de Albert Heijn en op vrijdag 21 december van 10 - 12 uur in supermarkt Deen om de actie toe te lichten en te laten zien hoe je mee kan doen! Er liggen kerstkaarten waar een mooie wens en/of groet op geschreven kan worden. Een eigen kaart meebrengen kan natuurlijk ook. Vervolgens lever je de kaart met postzegel in bij de vrijwilligers of een daarvoor bestemde brievenbus in De Basisz.
De organisatoren van dit initiatief gaan aan de slag als ‘Secret Santa’ en zorgen dat de kaarten bij de mensen terecht komen.
Nog leuk om te melden is, dat deze actie is opgepakt naar aanleiding van een Facebook bericht van oud wethouder Gerben Dijksterhuis, nu burgemeester van Borssele. Daar is de actie momenteel volop in gang!

Wil je zelf iemand opgeven die een kaart verdient? Dat kan natuurlijk ook! Geef dan de naam en het adres van de ontvanger door aan Welzijn Zeewolde via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je hart spreken, zeker rond Kerst!