Zeewolde

Volop prijzen tijdens de Decemberactie Winkelhaven Zeewolde

De eerste week van de Decemberactie in Winkelhaven Zeewolde is voorbij.
Tot en met 31 december zijn er in de deelnemende winkels in het centrum loten te krijgen bij elke € 7,50 die wordt uitgegeven (met een maximum van 5 loten).
Met deze prijzen zijn schitterende prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door verschillende winkeliers, horeca en recreatie in Zeewolde.

Volop prijzen tijdens de Decemberactie Winkelhaven Zeewolde


De hoofdprijzen, een wasmachine van Expert en een weekend in een safaritent bij RCN Zeewolde, zullen op 5 januari verloot worden.

De eerste winnaars

Deze week zijn er prijzen verloot. Winnaars zijn er van zes bonnen voor vuurwerkpakketen van De Leeuw Tweewielers, een kledingbon van BlueLine Zeewolde, tien toegangskaartjes voor 2 personen inclusief schaatshuur, voor Zeewolde Winterworld, een hazelnootschuimtaart van Bakkerij de Toren, een boek van Joep Vercauteren beschikbaar gesteld door Birgit aan de Haven, een paar sokken van Hafkamp modeschoenen.

De winnaars zijn inmiddels ingelicht over de prijs die ze gewonnen hebben.

Etalage in Raadhuisstraat

In de etalage aan de Raadhuisstraat tussen Expert en Foto René Tuinte in kunt u de prijzen aanschouwen. Ook op de website van Winkelhaven Zeewolde en op de Facebookpagina worden regelmatig berichten geplaatst over de te winnen prijzen en de ondernemers die al deze prijzen beschikbaar stellen.
Sponsors als Expert, René Tuinte, Blue Line, Sportique, The Gym, Profile Ridder Tweewielers, Freewear, De Leeuw Tweewielers, Juwelier Hoekstra hebben prijzen beschikbaar gesteld met een totale prijswaarde van minimaal € 250,00.
RCN Zeewolde valt niet onder de centrumondernemers, maar heeft toch ook een hoofdprijs beschikbaar gesteld.

Meer dan 35 winkeliers doen mee, dus u kunt bij al deze winkeliers loten krijgen bij aankoop van € 7,50 of meer. U kunt deze winkels herkennen aan de poster van de Winactie in of aan hun winkel.

Advertentie