Loading...

Eerste paal in de grond voor Aalberts / VSH Integrated Piping Systems
Eerste paal in de grond voor Aalberts / VSH Integrated Piping Systems

Aalberts Integrated Piping systems is met dochterbedrijf VSH druk aan de weg aan het timmeren. Nieuwe productontwikkeling en strategische oriëntatie in combinatie met herpositionering van Aalberts brachten een nieuw distributiecentrum in Zeewolde.

André in het Veld, Executive Director van Aalberts NV, wethouder Egge Jan de Jonge sloegen  op 12 september samen met overige medewerkers symbolisch de eerste paal in de grond op industrieterrein Trekkersveld.

Aalberts NV investeert 30 miljoen euro in dit distributie- en opslagcentrum. Dit doen zij samen met logistiek partner Borghese uit Nijkerk. Het centrum krijgt een oppervlakte van ruim 35000m2. Dit versterkt de distributie positie van Aalberts Integrated Piping Systems in Europa. Hiermee kunnen zij betere service leveren aan hun klanten. Ook wordt de supply chain sterk verbeterd, efficiënter en kan verder groeien.
Naast de distributie kunnen ze ook de montage faciliteren. Dit is een snelgroeiend activiteit van het bedrijf. Hiermee kunnen ze bij de montagebedrijven hun producten beter en completer aanleveren waardoor installateurs sneller en solider kunnen werken.

Het bedrijf moet 75 arbeidsplaatsen op gaan leveren bij de start van het bedrijf.

 Voor de fotoreportage verwijzen wij u naar onze Facebookpagina