Loading...

Filosofische en Spirituele verdieping bij Old Fellow Club
Filosofische en Spirituele verdieping bij Odd Fellow Club

De Odd Fellow Club in Zeewolde is een nieuw initiatief van de bestaande Odd Fellows Loges in Nederland en zoekt leden.
Daarom houden zij een informatieavond op woensdag 3 oktober 2018 in Kerkcentrum Open Haven in Zeewolde. Aanvang 19:30 uur.

De Orde van Odd Fellows, de eerste loge werd in 1877 opgericht in Amsterdam, is van oorsprong een broederschap waarvan de leden elkaar bijstonden in tijden van nood. Ook probeerden de leden zich te ontwikkelen in een verbond van vriendschap, liefde en waarheid. Tegenwoordig geeft men hieraan vorm door het houden van logezittingen waarin men wordt aangezet tot ethisch denken en handelen en maatschappelijke activiteiten. Praktisch tracht men daar waar nood is de medemens te steunen, waarbij de logeleden zich vrijwillig inzetten, of door het geven van een charitatieve bijdrage.

In tegenstelling tot de loges, waar mannen en vrouwen hun eigen bijeenkomsten houden, wil de nog op te richten Odd Fellows Club gemengde bijeenkomsten organiseren. Voorlopig is het de bedoeling om eenmaal per twee weken bij elkaar te komen op een nog vast te stellen avond. Wie op zoek is naar filosofische en spirituele verdieping en naar een goed gesprek, is bij de Odd Fellows Club in Zeewolde aan het goede adres. Naast een inleiding en discussie is muziek een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten.
Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.