Zeewolde

Ella Koopmans haalt indrukwekkend bedrag op tijdens 538 Ochtendrun

De Zeewoldenaar Ella Koopmans, deelnemer aan de 538 Ochtendrun, heeft op 16 maart een totaalbedrag van €12.538 weten in te zamelen. Dit deelde ze mee tijdens haar optreden als gast bij het radioprogramma van Lokale Omroep Zeewolde. Ze beschrijft haar ervaring in het Olympisch Stadion in Amsterdam als bijzonder en noemt het een memorabele dag.

Tijdens de overhandiging van haar cheque aan Jeroen, gaf Koopmans aan dat hij emotioneel en opgetogen reageerde. Ze benadrukt de waarde van de collectieve inspanning, waarbij ze haar waardering uit voor de steun van vele mensen en het gezamenlijk behaalde resultaat. Momenteel nadert Jeroen bijna de €2 miljoen, met een huidig bedrag van €1.965.000. Koopmans hoopt echter dat er nog €35.000 aan donaties wordt toegevoegd, waardoor het eindbedrag mooi op €2 miljoen uitkomt.

Ella Koopmans aanwezig bij Lokale Omroep Zeewolde

Hoewel Koopmans tevreden is met haar bijdrage, geeft ze aan geen extra inspanningen te zullen leveren om het resterende bedrag van €35.000 op te halen. Ze moedigt echter anderen aan om te blijven doneren om Jeroen te steunen in het bereiken van zijn doel. De opbrengst overtrof Koopmans' verwachtingen; ze had aanvankelijk moeite verwacht om slechts €538 op te halen, maar behaalde uiteindelijk €12.000 meer. Daarnaast meldt ze dat ze met de verkoop van shirts nog eens €500 heeft opgehaald.

Of Jeroen het streefbedrag van €2 miljoen zal behalen en hoever hij is gevorderd, zal waarschijnlijk worden besproken tijdens de radioshow van 538, aldus Koopmans. Tot slot bedankt ze alle donateurs en benadrukt ze dat zowel zijzelf als degenen die hebben bijgedragen iets waardevols hebben gedaan, wat haar persoonlijke voldoening heeft geschonken.

Advertentie