Zeewolde

Team Strong Together2024 organiseert Bingo voor onderzoek tegen kanker

6 juni loopt Team Strong Together2024 de Alpe d'HuZes. In 2019 heeft Gerbrand op het sterfbed van zijn zus de belofte gemaakt dat hij voor haar de Alpe d'HuZes zou gaan lopen. Dit jaar is het zover.

In September is het team met de voorbereidingen begonnen om het team samen te stellen. Naast Gerbrand lopen zijn dochter en haar vriend, zijn broer met zijn dochter en een vriendin mee. Ook 2 van de 3 zonen van de overleden zus gaan mee. De beste vriend van Gerbrand heeft ook besloten aan te haken, Vier begeleiders maken het team compleet.

Een van de acties om geld in te zamelen voor Alpe d'Huzes dus voor onderzoek tegen kanker is een bingo op 11 mei bij strandpaviljoen de Jutter van 13 tot ongeveer 16 uur. Het strandpaviljoen heeft hier medewerking aan gegeven.

Het team Strong Toghether voor banners in een hal

Bij bingo zijn prijzen natuurlijk belangrijk. De eerste mooie prijzen zijn binnen, maar extra prijzen zijn altijd welkom!
Meedoen voor dit goede doel is mogelijk door een bingo boekje te kopen bij het team. De volledige opbrengst is voor de Alpe d'huzes!

Toegang tot de zaal incl.1 boekje is 25 euro. Elk volgend boekje is voor deze persoon 12,50.
Het boekje heeft kaarten voor 6 rondes. Met 3 prijzen per ronde. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te reserveren!

Advertentie