Loading...

Erepenning voor Rob van Nunspeet
Erepenning voor Rob van Nunspeet

Tijdens de raadsvergadering van 17 december werd stilgestaan bij het afscheid van gemeentesecretaris Rob van Nunspeet. Een kleine 20 jaar werkte hij voor de gemeente Zeewolde en was hij voor burgemeester Gorter een belangrijke sparringpartner.

In de toespraak van de burgemeester werd het trouwe, loyale en zuinige karakter van Van Nunspeet aangehaald. Met daarbij mooie quotes en inzichten die zijn opgedaan.

Voor het college was de langdurige inzet van Van Nunspeet dusdanig bijzonder dat ze besloten hem de erepenning van Zeewolde toe te kennen. Dit met een passende inscriptie: “Bevlogen vakman in het publieke domein 2001 – 2020”. Naast deze erepenning werd hem een mooie stadsfiets aangeboden, weliswaar niet in zijn favoriete kleur rood, maar wel een om boodschappen mee te gaan doen.

Rob van Nunspeet draagt op 1 januari het stokje over aan Karel Hamstra. Ook een ingewortelde uit het Zeewoldense. Op dit moment nog directeur Bedrijfsvoering bij Meerinzicht, de uitvoeringsorganisatie van Zeewolde. Karel Hamstra was eerder werkzaam bij de gemeente Zeewolde in verschillende functies zoals afdelingshoofd Ontwikkeling en directeur Grondbedrijf.

Bekijk de volledige raadsvergadering hier

Foto: Jos Oostendorp