Loading...

OV Inloopspreekuur senioren
Ervaar het openbaar vervoer!

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Zeewolde.

Wanneer: vrijdag 14 juni 2019

Hoe laat: 10.00 – 11.30 uur

Waar: Dienstencentrum De Sfinx, Flevoweg 69, Zeewolde.


OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Dit zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Meer informatie:
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.

Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.

Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..