Loading...

Gemeentehuis Zeewolde
Exposeren in de raadzaal

De gemeente Zeewolde biedt kunstenaars, zowel amateurs als professionals, uit de regio de gelegenheid om te exposeren in de raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde.

In de raadzaal kan de kunstenaar een solo-expositie inrichten met zijn/haar  schilderijen of foto’s. Aan de lange wand kunnen afhankelijk van de grootte en in overleg, 4 tot 8 kunstwerken hangen. Hierbij moet het aanwezige ophangsysteem worden gebruikt, er mogen geen vaste elementen op, aan of in de muren worden aangebracht.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, mits de raadzaal vrij is. De raadzaal wordt gebruikt voor bijeenkomsten met in- en externen, huwelijken en vergaderingen waarvan de raads- en commissievergaderingen live gestreamd worden.

 Heeft u belangstelling om in de raadzaal te exposeren of wilt u meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met de gemeente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.zeewolde.nl/expositie.