Zeewolde

Fashion Event: bruisend, stralend en vol energie!

Na een succesvolle editie in september, is het aanstaande zaterdag weer zo ver: het Fashion Event.

Mode-ondernemers uit het centrum in Zeewolde laten met elkaar zien wat een goede collecties ze in huis hebben.

Fashion Event “Spring is in the Air” : bruisend, stralend en vol energie!

Op de Streetcatwalk in de Torenstraat, de Raadhuisstraat en op het Kerkplein kom je de leukste voorjaarsmode tegen. Deze keer zijn het niet alleen de eigen modellen die meedoen, maar ook de Little Royals kids en de Royal teens van Amy’s Dans Studio zullen bijdragen aan dit event. De DJ van de mooie VW-Bus zorgt weer voor de juiste beats.

Het Fashion Event is een super samenwerking van She Fashion Store, Hafkamp modeschoenen, FreeWear, Birgit aan de Haven, Blue Line, Sportique, Modelin en Elle Damesmode. “De samenwerking is goed. Het is fantastisch dit met alle collega ondernemers te doen. Zo kan je laten zien wat een breed aanbod aan mode, schoenen en accessoires Zeewolde heeft.” aldus Zwanette van Elle Damesmode.

Kom ook 30 maart naar het centrum van Zeewolde en aanschouw de leukste kinder-, dames- en herenkleding, schoenen, lingerie en natuurlijk compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires. Allemaal verkrijgbaar bij onze eigen Zeewoldense ondernemers. Om 12.00 en om 14.00 zijn er modeshows.

Advertentie