Zeewolde

Feestelijke aftrap 40 jaar Zeewolde feestweken

Zeewolde viert haar 40-jarig bestaan met een reeks feestelijke activiteiten in een grote feesttent op het terrein tegenover Sportcomplex Het Baken. De feestweken beginnen op dinsdag 28 mei en bieden voor ieder wat wils.

Voor de jeugd zijn er diverse activiteiten zoals bubbelvoetbal, lasergamen, goochelen, volleybal en een stormbaan. Ook is er een bioscoopavond speciaal voor jongeren. Ondernemers kunnen deelnemen aan een speciaal jubileumevent met inspirerende sprekers, netwerkmogelijkheden en culinaire verrassingen.

Muziekliefhebbers kunnen genieten van verschillende concerten, waaronder het Groot Zeewolder Meezingfeest en een groots PROMS concert met optredens van lokale muzikanten en koren.

40 jaar zeewolde

Er zijn ook veel culturele activiteiten. Zo is er een multiculturele middag waar inwoners van Zeewolde verschillende culturen kunnen ontdekken en genieten van internationale hapjes, zang, muziek en dans. Daarnaast is er een gezamenlijke kerkdienst die voor iedereen toegankelijk is.

Sport en beweging komen ook aan bod met een sportieve activiteit onder leiding van Olga Commandeur, gevolgd door een gezamenlijke lunch. Liefhebbers van het boerenleven kunnen deelnemen aan een kennismakingsdag met spelletjes, proeverijen en informatie over de producten van lokale boeren. Er is een reünie voor de pioniers van Zeewolde, waar de gelegenheid wordt geboden om herinneringen op te halen en nieuwe te maken. 

Muzikale optredens zijn er ook van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en diverse feestavonden met bekende artiesten en DJ's.Meditatie en bezinning kunnen bezoekers ervaren tijdens een speciale sessie om tot rust te komen en op te laden. Daarnaast wordt er een grote tijdveiling georganiseerd, waarbij inwoners kunnen bieden op mooie prijzen en activiteiten door inzet als vrijwilliger.

De meeste evenementen zijn gratis, maar aanmelden is vaak vereist via de website www.zeewolde.nl/40jaar. Voor alle evenementen wordt aangeraden om, indien mogelijk, met de fiets te komen vanwege beperkte parkeermogelijkheden.

Advertentie