Zeewolde

Feestelijke Nacht van Zeewolde: Een Avond vol Vertier, Muziek en Koopjes!

Markeer je kalenders, want op vrijdag 18 augustus staat de bruisende jaarlijkse "Nacht van Zeewolde" weer voor de deur! Lokale ondernemers bundelen hun krachten om een onvergetelijke avond boordevol plezier en vermaak te creëren en dit wil je beslist niet missen.

Het evenement begint reeds in de vroege namiddag en zal doorgaan tot in de late uurtjes. Met een gevarieerd programma is er voor ieder wat wils, ongeacht de leeftijd.

Het festijn trapt af met een gezellig bridgetoernooi om 15.00 uur in het Ravelijn, gelegen op de plek waar ooit de bibliotheek gevestigd was. Een uur later, om 16.00 uur, krijg je de kans om deel te nemen aan het unieke "wasmachine zitten" evenement bij Open Hof. Als de klok 17.30 uur slaat, zal het Kerkplein bruisen van activiteiten en gezelligheid. En om 19.30 uur kunnen de bingoliefhebbers hun hart ophalen bij Bakker Bart en de Winkeltjes.

Muziekliefhebbers worden vanaf 20.00 uur getrakteerd op de betoverende beats van DJ Timotek op het Flevoplein. En voor wie op zoek is naar een sfeervolle ambiance, is er om 19.00 uur een gezellig hofje bij het Dalkruid. De melodieuze klanken van de typische Platenbus zullen de Kerkstraat vullen, waardoor een onweerstaanbare aantrekkingskracht ontstaat.

Top entertainment

De hoogtepunten vinden plaats op het Kerkplein en het Raadhuisplein, waar liveoptredens het publiek zullen betoveren. Op het Kerkplein kun je genieten van artiesten zoals Chimney Fire en Albert Koetzier, terwijl het Raadhuisplein je zal laten meedeinen op de klanken van Chipz, Tino Martin en Marco Schuitmaker. Met zijn MEGAHIT 'Engelbewaarder' weet Marco Schuitemaker ieder evenement om te toveren tot een groot feest.

Maar dat is nog niet alles! Naast de eindeloze amusement en muziek, biedt de Nacht van Zeewolde ook een unieke kans om tot maar liefst 23.00 uur te winkelen en te profiteren van een overvloed aan scherpe aanbiedingen. Dit evenement belooft een onvergetelijke gelegenheid te worden, waarbij samenkomen en genieten van het leven centraal staan. Zorg ervoor dat je erbij bent!

De Nacht van Zeewolde biedt een rijk programma vol evenementen, muziek en entertainment voor zowel jonge als volwassen bezoekers waarbij je ook nog kan winkelen tot zeker 23 uur in de avond met ontzettend veel scherpe aanbiedingen. Het belooft een avond te worden die je niet wilt missen en waar ontmoeten als vanouds centraal staat.

Advertentie