Zeewolde

Feestelijke start Decemberactie “Zeewolde Winkelhaven Pakt uit!”

Met muziek, optredens en heuse wandelende cadeautjes werd afgelopen vrijdag het startsein gegeven voor de Decemberactie: een Win-actie waarbij de consument kans maakt op mooie prijzen. Ondernemers uit het centrum hebben leuke prijzen bijeengebracht. Wat te denken van een reischeque, een nieuwe wasmachine, vuurwerkprijzen, waardebonnen van verschillende winkels en horecagelegenheden of een lekkere doos met donuts?  

Optredens van DJ Sten Kluts en het Poprockkoor
Op het Kerkplein zorgde DJ Sten Kluts voor een gezellige sfeer. Het Poprock koor gaf een spetterend optreden in de Kerkstraat. Een goochelaar zorgde voor een vrolijke noot. Natuurlijk ontbraken de zwarte pieten niet, voor een ieder was er een lekkere hand vol pepernoten. 

Start Decemberactie
Vrijdag ging ook de decemberactie van start: een verlotingsactie met leuke prijzen. Bij aankoop vanaf € 7,50 bij de deelnemende winkeliers en horeca ontvangt u al een lot. De actie loopt tot en met 31 december.  In de Raadhuisstraat is een actie etalage ingericht met een overzicht van alle prijzen. Op zaterdag 5 januari in de prijsuitreiking. Maar ook tussendoor zullen regelmatig leuke prijzen worden verdeeld. Via de facebookpagina en de website www.winkelhavenzeewolde.nl blijft u op de hoogte van de prijzen en de prijsuitreiking.

Organisatie van de koopavond en de decemberactie is in handen van de VCZ, de Verenigde Centrumondernemers Zeewolde.

Meer foto's (gemaakt door Jos Oostendorp) vindt u op onze Facebookpagina.

 

Advertentie