Zeewolde

Fiets 'm erin 17 augustus 2024

Zondag 20 augustus maakten Gerrit Foppen en Wout Sleurink in WWW@Zondagmorgen bekend dat Fiets ‘m erin weer terugkomt. Gewoon bij de haven van de RCN.

Volgens Wout Sleurink hoort het evenement daar en is de aanloophaven uiteraard geschikt, maar daar zouden dan bijvoorbeeld ook tobbedansen of andere evenementen georganiseerd kunnen worden.

Gerrit Foppen vertelde verder dat er altijd wel wordt geleerd van de opgedane ervaringen, daarom komt er wat hulp bij de organisatie van de side-events vanuit RCN. Gerrit gaat de baan verbeteren en wellicht uitdagender maken.
Een deelnemer van fiets m er in in het water

Vanwege de harde regen tijdens de opbouw is ervoor gekozen niet het gehele decor op te bouwen. Dit pakte goed uit, want publiek kon nu nog meer zien. Zo zijn er nog enkele punten die mee worden genomen ter verbetering of voor extra uitdaging voor de volgende editie.

De kritiek op de tijdwaarneming hebben ze ook uiterst serieus genomen. Daarom zal er volgend jaar een verbeterde klok komen. Niet alleen zwaarder, tegen het omvallen, maar ook zodat er sensoren komen bij start en finish, en de tijd exacter wordt weergegeven.
 
Kortom volop plannen voor de editie Fiets ’m erin 2024
Advertentie