Zeewolde

Fusie Muziek Café en Moving Streetfood

Na 6 jaar hebben we besloten om het Muziek Café zoals oorspronkelijk opgezet te beëindigen en de fusie aan te gaan met Moving Streetfood.

"We hebben 5 jaar met veel plezier lokaal talent onder de vleugels genomen en vele mooie projecten gedaan, met als hoogte punt de Pink floyd coverband. Ook hebben we diverse nieuwkomers een duwtje in de juiste richting kunnen geven door ze te laten zoeken en ontdekken welke richting ze nu echt op wilden. Een aantal zijn zo doorgegaan naar het conservatorium of de musical school. En uiteraard hebben er ook een aantal ontdekt dat muziek toch niet hun ding was. Alles bij elkaar mooie ervaringen opgedaan en altijd met veel plezier mogen begeleiden en waar nodig sturen."

Logo Muziekcafe Zeewolde

Na mei 2019 konden we geen vaste plek meer vinden om maandelijks te spelen en te oefenen, waren we al meer gericht op evenementen en was er helaas geen ruimte meer om jong talent bij te staan.

Dit heeft ons ook doen besluiten om ons meer en meer met evenementen bezig te houden en hebben we zo ook steeds meer aansluiting gevonden bij Moving Streetfood waar we al veel mee samen deden in 2019.

Vanaf juni 2020 zal Muziek Café dan ook niet meer bestaan. De muziek caravan zal een nieuw gezicht krijgen en voortaan als onderdeel van Moving Streetfood verder gaan en zo dus evenementen en feesten blijven organiseren. De caravan zal ook los in de verhuur gaan met of zonder apparatuur of technicus.

Voor meer informatie en prijsopgaven kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie