Loading...

FlevoMeer Bibliotheek weer open
FlevoMeer Bibliotheek weer open

Goed nieuws! FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 mei open voor een kort bezoek. Achter de schermen is er hard gewerkt om de vestigingen klaar te maken voor het nieuwe normaal. De bibliotheken zijn aangepast aan de richtlijnen van de overheid en gaan veilig open voor een kort bezoek.  Leden kunnen boeken inleveren en nieuwe boeken lenen. Het reserveren van boeken en inschrijven voor een lidmaatschap is ook weer mogelijk. De boeken die worden ingeleverd gaan 72 uur in quarantaine.

De dienstverlening is anders dan we gewend zijn. Helaas is er nog geen mogelijkheid om te lezen, werken, studeren of koffie te drinken. Ook wachten ze nog met het programmeren van activiteiten, spreekuren en cursussen.

Vanaf maandag 18 mei is iedereen welkom. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl/uitleenbieb voor informatie en lokale openingstijden van de UitleenBieb.

Boetevrij inleveren tot 1 juli
Natuurlijk rekent FlevoMeer Bibliotheek geen boete over de reeds geleende materialen. Geniet van boeken, films en tijdschriften en lever ze zonder boete in tot 1 juli.

Bel de bieb
Vanaf maandag 18 mei zijn we weer bereikbaar tijdens openingstijden op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail.

AfhaalBieb
Op vrijdag 15 mei om 18.00 uur stopt de AfhaalBieb. Alle aanvragen die zijn ingediend kunnen opgehaald worden tijdens de UitleenBieb.

Normaal

Stap voor stap en conform de richtlijnen van de overheid breiden we de dienstverlening uit. Aangezien we normaal gesproken wekelijks duizenden bezoekers ontvangen is voorzichtigheid geboden. Vanaf 18 mei zijn leden welkom om boeken te lenen en in te leveren. Stapsgewijs en veilig breiden we uit naar een langer verblijf in de bibliotheken met activiteiten, spreekuren en cursussen.
Wees welkom en houd rekening met elkaar.