Loading...

Ga in gesprek met de Burgertafel!
Ga in gesprek met de Burgertafel

Vorig jaar is er een start gemaakt met het opzetten van de Burgertafel Sociaal Domein Zeewolde en inmiddels is er een voltallige club van enthousiaste leden aan de slag. De Burgertafel is er om op te komen voor de belangen van de inwoners in Zeewolde, in het bijzonder voor hen die te maken krijgen met de Jeugdwet, WMO en Participatiewet.

De Burgertafel geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente over allerlei onderwerpen binnen het Sociaal Domein, zo hebben we al adviezen uitgebracht over Bestaanszekerheid en Inkomensondersteuning, de collectieve ziektekostenverzekering, maar ook het aanbesteden van WMO-hulpmiddelen. Deze adviezen geven we door gebruik te maken van de expertise van mensen om ons heen maar voor een gedegen advies willen we ook graag uw input!

Voor een goed functionerende Burgertafel is het van belang dat we weten wat er leeft en welke ideeën u heeft. Daarom willen we graag met u in gesprek. Niet alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar ook nodigen wij u uit op elke laatste zaterdag in de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur bij de Oude Bieb, beginnend op 29 september aanstaande.
Onder het genot van een kop koffie/thee luisteren we graag naar u en heten u van harte welkom!

Voor meer informatie over de Burgertafel verwijzen we u naar onze website www.burgertafelzeewolde.nl