Zeewolde

Genomineerde centrumondernemers bekend

Zaterdag 28 september maakte de organisatie van Topondernemers Zeewolde tijdens het Fashion Event de 10 genomineerde centrumondernemers bekend voor de verkiezing van Centrumondernemer 2020.

Vanaf 30 augustus tot en met 24 september kon er door inwoners van Zeewolde genomineerd worden. Ook collega-ondernemers konden nomineren. 
Hieruit is een lijst ontstaan met meer dan 25 genomineerden.

Logo Top Ondernemers

Onderstaande 10 centrumondernemers hebben, in alfabetische volgorde, de meeste nominaties ontvangen: 

Bakkerij De Toren 
Bakker Bart 
Bloomfields and Desjardins 
Blue Line
De Koopman 
De Winkeltjes 
Hobby Time 
Jouw Bloemist 
ModePlus by Birgit 
Pearl Opticiens 

De jury, bestaande uit juryvoorzitter Johan Safaric, wethouder Wim van der Es, ondernemer Ronny Looijenga en retaildeskundige Eduard Plate zullen een bezoek brengen aan deze 10 ondernemers. In het gesprek met de ondernemer en met het bezoek zullen zij beoordelen waarom de betreffende ondernemer de titel Centrumondernemer van het jaar zou mogen verdienen. Er zal worden gelet op o.a. presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant. 

Daaruit zal in november door de jury een shortlist worden opgesteld van 3 centrumondernemers waar in december door de inwoners van Zeewolde op gestemd kan worden. Deze stemmen zullen samen met de bevindingen van de jury tot een keuze leiden voor de eerste winnaar van de Centrumondernemer van het jaar. 

Topondernemers Zeewolde
De Prijs Centrumondernemer van het jaar is onderdeel van Topondernemers. Een samenwerking van het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, de Bedrijfskring Zeewolde en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde. 
Al sinds jaar en dag organiseert de BKZ succesvol de ondernemersverkiezing. De titel 'Centrumondernemer van het jaar' is hier nu nieuw bijkomen.

Op 14 november zullen er op de “Avond van de Ondernemer” presentaties te zien zijn van alle finalisten. Dit voor zowel de “Ondernemer van het Jaar” als de “Centrumondernemer van het Jaar”. Deze avond is voor het gehele bedrijfsleven van Zeewolde en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Gemeente Zeewolde en Zeewolde Zakelijk. 
 
Op 16 januari 2020 zullen de winnaars van de verkiezing “Centrumondernemer van het Jaar” en “Ondernemer van het Jaar” bekend worden gemaakt


 
Advertentie