Loading...

Spetterend Fashionevent in Winkelhaven Zeewolde
Spetterend Fashionevent in Winkelhaven Zeewolde

Dit weekend was alweer de derde editie van het Fashionevent in het centrum van Zeewolde. Met recht een spetterende editie! Want zagen de weersvoorspellingen er in eerste instantie slecht uit, uiteindelijk was het tijdens de showtijden lekker droog en scheen zelfs de zon. De collecties spetterden van de Streetcatwalk af!

“We hielden met alle weerscenario’s rekening en hadden dus al een plan B” aldus Diana van Modelin Lingerie. “Maar wat hebben we een geluk gehad, het was gewoon droog! Met haar winkel Modelin was Diana een van de vijf deelnemende winkels. Meer dan 30 modellen liepen over de streetcatwalk, welke door de Torenstraat en Raadhuisstraat was neergelegd. De modellen showden niet alleen de nieuwste collecties dames- en herenmode, ook lingerie en nachtkleding was er te zien. Een vintage Volkswagen DJ bus zorgde voor swingende muziek. De collecties varieerden van chique en stijlvol, tot stoer en sportief. “Eigenlijk kun je voor elk kleedmoment wel slagen in Zeewolde. Ik winkel hier dan ook graag. Overzichtelijk, vriendelijk en lekker dichtbij” aldus een van de bezoekers.

Jouw Bloemist verzorgde de aankleding langs de rode loper. Mooie herfstboeketten zorgde voor extra kleur en sfeer in het centrum. Daarnaast stonden er 5 stoere Mercedes G-klasse auto’s opgesteld. 4x4 Flevond werkte graag mee aan het evenement.

De organisatie van het Fashionevent is in handen van de VCZ, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde.

Op onze Facebookpagina vindt u een uitgebreide fotoreportage van Han Schenk.