Zeewolde

Ondernemers v/h jaar verkiezingen in aantocht

Onder de noemer van Topondernemers Zeewolde startte vorig jaar de samenwerking tussen de Bedrijfskring Zeewolde en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde m.b.t. de verkiezingen. Het in de spotlights zetten van opmerkelijk en goed ondernemerschap behoort bij beide verenigingen tot de doelstellingen.

Natuurlijk heeft het organisatiecomité uitvoerig gesproken over Corona in relatie tot deze jaarlijkse verkiezingen. ‘Hoe meer we er bij stil stonden, hoe meer we de overtuiging kregen dat we juist ook in deze moeilijke periode excellent ondernemerschap in het zonnetje moeten zetten’, zo zegt Linda Pelser, bestuurslid Bedrijfskring.

Georganiseerde bedrijfsleven Zeewolde gaat weer ondernemers van het jaar kiezen

Van Centrumondernemers werd dit jaar mogelijk nog meer aanpassingsvermogen en creativiteit gevraagd om nog enigszins verantwoord door de Corona-crisis te laveren. ‘We hebben veel creatief ondernemerschap gezien en bovendien was het ook hartverwarmend om te ervaren hoe de inwoners veel loyaliteit betoonden aan onze lokale ondernemers’ zo geeft Johan Safaric, voorzitter van de VCZ aan.

De organisatie is inmiddels drukdoende om alles goed geregeld te krijgen, uiteraard rekening houdend met de RIVM-richtlijnen. Het nomineren van bedrijven voor de beide hoofdprijzen resp. Ondernemer- en Centrumondernemer van het jaar is in volle gang. Voor de Centrumondernemer 2021 kunnen onze inwoners t/m 22 september ook nomineren via www.winkelhaven.nl/verkiezingen

Door iedere jury zal, op basis van de nominaties een longlist worden opgesteld. Die bedrijven zullen daarna door twee juryleden bezocht worden. Uiteindelijk zullen de jury’s van iedere prijs tot 3 finalisten komen die zich op de Ondernemersavond van donderdag 19 november a.s. zullen presenteren. Na het uitspreken van voorkeuren door ondernemers en consumenten zullen de jury’s in de loop van december de winnaars kiezen, die bekend zullen worden gemaakt op de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in januari 2021. Natuurlijk zal de organisatie nauwgezet de ontwikkeling m.b.t. Corona volgen en waar noodzakelijk de uitrol van de verkiezingen daarop aanpassen.

De verkiezingen zijn een samenwerking tussen de VBZ (Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde), BKZ (Bedrijfskring Zeewolde) en de VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde) en worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Zeewolde Zakelijk (gem. Zeewolde), Rabobank Flevoland, Lentink De Jonge Accountants en Management Partners Zeewolde.

Advertentie