Loading...

Gezellige zomermarkt in het centrum van Zeewolde!
Gezellige zomermarkt in het centrum van Zeewolde!

Bezoek aankomende donderdag, 22 juli, de eerste uit een reeks van drie zomermarkten in het centrum van Zeewolde. Ook dit jaar is het weer een zeer gevarieerde markt met een kleine vijftig kramen. Ook aan de kinderen is gedacht, op het Kerkplein staat een draaimolen voor ze klaar waar ze veel plezier aan beleven. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

De zomermarkt, die driemaal in het seizoen plaatsvindt, wordt volledig volgens de coronavoorschriften uitgerold. Dit betekent dat de markt ruimer opgezet is.

“Wij zijn blij dat we de inwoners en de vele recreanten die hier nu verblijven voor een vakantie in eigen land dit jaar toch iets leuks kunnen bieden. Met Apeldoorn 2000, de organisator van de zomermarkten, hebben wij gekeken hoe wij de straten het beste kunnen indelen zodat er voor iedereen, kraamhouder en bezoeker, voldoende ruimte overblijft. En we kunnen zeggen, het belooft een gezellig evenement te worden met volop kramen”, aldus Alona Kastrop, centrumcoördinator. Bij de toegang van het centrum staan welkomstborden met daarop de richtlijnen voor het bezoek en op enkele punten zijn looproutes aangegeven.
Uiteraard zijn ook de winkels open en bieden de terrassen van de horeca-ondernemers ruimte om daar heerlijk te vertoeven. Na de braderie kan er in het centrum en de Aanloophaven heerlijk gegeten worden bij de restaurants en of andere eetgelegenheden.

Overige data:
Donderdag 5 augustus en donderdag 19 augustus 2021 (23 oktober herfstbraderie).