Zeewolde

Grote belangstelling verwacht voor Het Bastion

Het Bastion gaat in de verkoop! Vanaf zaterdag 4 maart kunnen geïnteresseerde Zeewoldenaren zich inschrijven voor één van de nog te realiseren appartementen boven het Ravelijn. “We hebben al meer dan 120 mensen op de lijst staan die interesse hebben getoond”, zegt Jan Pol (Hol en Pol Makelaardij).

“De locatie is prachtig”, zegt Erik Schot, directeur van projectontwikkelaar Blue Banner RED. “Het is eigenlijk een heel nieuw gebouw, wat jammer genoeg best lang leeg heeft gestaan. Daar zitten twee nadelen aan: Het is enerzijds natuurlijk een stukje kapitaalsvernietiging en draagt anderzijds niet bij aan een levendig centrum. Als wij daar wat aan kunnen bijdragen door 29 gezinnen of stellen blij te maken met een woning, snijdt het mes aan twee kanten.”

Grote belangstelling verwacht voor Het Bastion

Het Bastion telt straks 29 twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte van 39 tot 93 vierkante meter. Deze worden aangeboden vanaf € 175.000,-. “Het is eigenlijk bedoeld voor de mensen met een wat kleinere portemonnee en dan praat je al snel over starters die eigenlijk niet de markt op kunnen en nog onder de twee ton een appartement kunnen verwerven.” Maar dat wil niet zeggen dat je daar als je ouder bent niet mag wonen, geeft Schot aan.

Het is de bedoeling dat er in oktober begonnen wordt met het bouwen van de appartementen en deze in het najaar van 2024 in gebruik genomen kunnen gaan worden.

Advertentie