Zeewolde

Grote Prokkel Modeshow op 29 mei in Ravelijn Zeewolde

Met trots presenteert de organisatie van de Prokkeldag ‘’De Grote Prokkel Modeshow!’’
Een wervelend evenement in het Ravelijn van Zeewolde, waarin talenten van verschillende groepen samenkomen! Samenwerken met mensen met of zonder verstandelijke beperking of juist met alleen maar ontzettend veel kwaliteiten: dat is het doel van de Prokkeldagen.

Ravelijn Zeewolde

Ontmoeten, verbinden en geïnspireerd worden…
Waar kan dat beter dan in het Ravelijn waar ook de ondernemers dit initiatief hebben omarmd!

Tijdens het Fashion Event zullen allerlei modellen over de catwalk shinen in prachtige kleding van Shoeby en de HEMA. Maar ook voor de zelfbewuste volwassenen is er een prachtige kledinglijn vanuit De Winkeltjes om geshowd te worden! Ook prachtige zonnebrillen voor de komende zomer prijken op de hoofden van de modellen, beschikbaar gesteld door Pearle. Make-up wordt verzorgd door de Etos, kapsels gestyled door Hizi Hair en Bakker Bart zorgt voor de inwendige mens!
Het is geweldig om te zien dat ondernemers dit initiatief zo ondersteunen: zij vullen gezamenlijk een goodiebag voor de modellen en zorgen er zo voor dat mensen met of zonder beperking, maar met veel talenten gaan stralen voor 1 dag.

De initiatiefnemers van de Prokkeldag zijn Stichting Philadelphia en ’S Heerenloo. Het initiatief wordt ondersteund door onder andere Wenda Werkt, Stichting de Basisz, kunstenaar Rob van den Broek, en het evenement wordt in het geheel gefaciliteerd door de gemeente Zeewolde (Welzijn Zeewolde), die het belangrijk vindt de ontmoeting tussen verschillende inwoners van Zeewolde te stimuleren.

Coördinator Monique Spruijt van S’Heerenloo: ,,Met een fashion event maak je iedereen blij. De mensen die mee gaan werken vinden het geweldig om een dag model te zijn en mee te werken aan een groot festijn. Voor de inwoners van Zeewolde is het gewoon leuk om te komen kijken, mooie mode te zien en leuke mensen te ontmoeten! Wij zijn als organisatie heel blij dat het initiatief zoveel bijval heeft gekregen van de ondernemers uit het Ravelijn en daaromheen. Door samen te werken maak je er echt samen een feest van!’’

,,Wij vinden het heel belangrijk dat onze cliënten samen gaan werken met andere mensen dan hun collega’s op hun dagbesteding. We vinden het waardevol dat je merkt dat Zeewolde een dorp is waar iedereen meedoet, waar je mee kan doen; ongeacht je beperking of handicap. Dit is een hele laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen,’’ aldus coördinator dagbesteding Erica Schagen-Siepel van Philadelphia.

De modeshow is onderdeel van de feestelijke middag. Onder leiding van kunstenaar Rob van den Broek kunnen er stoelen worden gepimpt! Alle feestelijkheden vinden plaats in het Ravelijn.

Advertentie