Zeewolde

Grote Woorden in The Lux 20 september

Aanstaande vrijdag gaat met de eerste show, georganiseerd door Zeewolde Live het theaterseizoen weer van start. Piepschuim – Grote Woorden treedt om 20 uur op in The Lux. Samen met Cultuurmakelaar is deze show naar Zeewolde gehaald. Piepschuim heeft ook een cultuur educatie programma. Deze voorstelling wordt voor leerkrachten gespeeld in de Levant om daar later wat mee te kunnen doen met leerlingen. Een programma opgezet om jeugd in aanraking te laten komen met cultuur en theater. In de avond schuift Piepschuim door naar The Lux om hun show te tonen.

Piepschuim geeft een voorstelling die ingaat op de actualiteiten. Ze verwerken het “nieuws” van gisteren in hun programma op satirische waarde. De Grote Woorden gaan echt ergens over. De sketches maakt het in combinatie met de treffende liedjes waard om de voorstelling te gaan bekijken. Kaarten voor de voorstelling kan je bestellen via ZeewoldeLive

Nog meer namen van formaat komen naar Zeewolde dit seizoen

16 november komen "Enge Buren" ook weer terug naar Zeewolde, met hun allerlaatste show Basta
Hierin wordt ook het publiek betrokken om het programma in te vullen

Eind januari is het theaterweekend, Zeewolde Live doet hier ook aan mee. 3 dagen lang worden er voorstellingen neer gezet voor € 10,00 per persoon per voorstelling.

Vuile Huichelaar komt op de speciale dag 29 februari, met de dames van Mrs Einstein is er goede cabaret, goed toneel en goede muziek.

Volg alle ontwikkelingen van Zeewolde Live op hun Facebookpagina of hun website.

Grote Woorden in The Lux 20 september
Advertentie