Zeewolde

Halloween en St Maarten tijdens Corona

Breed Vermaak had een schitterende Drive Through Halloween bedacht en voorbereidingen waren al in volle gang. Helaas kon ook dit evenement niet doorgaan na de laatste aanscherping van de Corona maatregelen. Toch laten zij zich niet kisten en zijn weer volop in actie gekomen om aandacht te geven aan Halloween. Trick and Treat tijdens Halloween is de laatste jaren in opmars, waarbij naast het St Maarten lopen op 11 november, inwoners hun tuinen nu ook helemaal in het Halloween thema zetten.

Facebook Berenjacht pagina wordt Halloween - St Maarten pagina

De Berenjacht Pagina van Zeewolde gaat daarom omgezet worden naar een Halloween/St Maarten pagina. Wanneer kinderen welkom zijn aan de deur tijdens Halloween kan je dat aangeven met een versiering voor het raam of in de tuin en met Sint Maarten kan dit met een lichtje voor het raam.

Het is niet alleen gedaan om de mensen die mee willen doen duidelijk aan te geven, maar juist ook om de inwoners die geen bezoekers aan de deur willen hebben te ontzien, zodat die deuren worden overgeslagen.

Halloween en St Maarten tijdens Corona

Uiteraard moeten de deelnemers zich ook houden aan de richtlijnen van RIVM:
- Alleen verpakt / dicht snoep / fruit.
- Houd anderhalve meter afstand.
- Niet met meerdere gezinnen tegelijk en alleen kinderen laten aanbellen.

Kaart voor de locaties

Halloween is op zaterdag 30 oktober en St Maarten op 11 november. Meer informatie over deze actie is te vinden op de website van Halloween en St. Maarten in Zeewolde. Ook kan je daar de kaart downloaden en je aanmelden als locatie. De kaart wordt in samenwerking gemaakt met Paul Middendorp van Spot Coaching: Kaart met aangemelde locaties

Aanmelden voor Halloween kan hier
Aanmelden voor St. Maarten kan hier

Sneakpeak "Virus Outbreak" bij Breed Vermaak en LOZ

Daarnaast zal Lokale Omroep Zeewolde ook een kort filmpje uitzenden over de opzet van de Drive Through. Enkele opnames voor een promovideo waren al gemaakt van “Virus Outbreak” , reden om dit toch nog even uit te zenden. En wil je iemand nog laten schrikken zoals dat hoort met Halloween, film dit dan en stuur dit op naar de mensen van Breed Vermaak, ook dan zal worden gezorgd dat dit via de kanalen van Breed Vermaak en Lokale Omroep Zeewolde te zien zal zijn.

De leukste inzending wint een gratis toegang voor het Halloween evenement volgend jaar.

Advertentie