Zeewolde

Herfstmarkt staat voor de deur

In het centrum van Zeewolde vindt zaterdag 22 oktober de herfstmarkt plaats. “Bij de verschillende kramen in het centrum en ook in de winkels van Winkelhaven Zeewolde kun je tussen 10 en 16.00 uur leuke items shoppen”, laat centrumondersteuner Wenda Westerhuis weten.

Op het Kerkplein staan mensen van Zmaakmakers Zeewolde met lokale producten van de boer, van appels tot aan melk of kaas, bij Bakkerij de Toren kun je terecht voor het bakken van eigen speculaasjes en bij ‘Pompoenen van Verduyn’ kun je een pompoen omtoveren tot een spin of kat (afhankelijk van de grootte van de pompoen betaal je € 2,50 of € 3,50). “Het uitje wordt compleet met een heerlijke warme chocomelk en wat lekkers bij de horeca, maar je kunt ook een versnapering halen bij één van de foodtrucks”, zegt Westerhuis.

Herfstmarkt staat voor de deur

“Kortom, een goede reden om deze zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur naar het centrum van Zeewolde te komen.” Rond half twee trakteert Big Band Swaywolde onder de luifel van de bibliotheek de bezoekers op een spetterend optreden.

Wie geïnteresseerd is in hoe visual radio live op locatie wordt uitgezonden, kan tussen 10.00 en 12.00 uur komen kijken in de Ravelijn. Daarvandaan zendt Omroep Flevoland, in samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde, het Weekend Café uit.

Advertentie