Zeewolde

Het Paasverhaal Zeewolde-Koor gaat door!!

Het projectkoor samengesteld voor het Paasverhaal Zeewolde wilde na dit geweldige evenement meer. Na maandenlang oefenen was het samen zingen na één uitvoering ineens afgelopen en het optreden en de weg ernaartoe smaakte juist naar meer.

Onder de naam Passé-avant maken zij een doorstart met het koor en willen zij een aanvulling zijn op de bestaande koren in Zeewolde. Hester Keekstra zal ook als dirigent aan dit koor verbonden zijn.
Het koor is bedoeld voor inwoners uit Zeewolde en omgeving tussen de 30 en 60 jaar, die graag in koorverband willen zingen.

Op het programma komt lichte muziek, dat kan gaan van Gospel tot Pop, van Musical tot Jazz.

Het koor tijdens het paasverhaal met ervoor dirigent rebecca keekstra


De enige voorwaarde is dat je wel toonvast moet kunnen zingen. Tijdens een proefrepetitie zal de dirigente bekijken of je stemvast genoeg bent én in welke stemgroep (Sopraan, Mezzo, Alt, Tenor, Bas) je past. Een “stemtest” (nazingen van toonladders) en een check van stembereik hoort ook bij de proefrepetitie.

Vanaf 6 september wordt er iedere 14 dagen geoefend van 19.30 tot 21:30 uur. Naar een locatie wordt momenteel nog gezocht.
Eind november / begin december zal de eerste periode worden afgesloten met een toer langs (zorg)instellingen. Uiteraard gaan er ná november de koorpartijen voor het nieuwe Paasverhaal Zeewolde ingesturdeerd worden.

Voor de eerste periode van september t/m november wordt een eenmalige bijdrage van € 50,00 per persoon gevraagd.
Wil jij deel uit maken van een leuk, gezellig en goed koor? Heb je zin om straks op het podium mee te knallen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertentie