Zeewolde

High tea voor senioren in het Pietenhuis

Sinterklaas is een feest voor jong en oud; daarom wordt er op zondag 24 november, tussen 14:00 en 16:00 uur, een gratis high tea voor senioren georganiseerd in het Pietenhuis aan de Weergang 9b. Deze high tea wordt mede mogelijk gemaakt door AllerZorg.

High Tea senioren in Pietenhuis Zeewolde

Men kan genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, en voor wie zoet is wat lekkers. Natuurlijk komen ook de Pieten en Sint een kijkje nemen en kunnen er samen Sinterklaasliedjes gezongen worden. Tijdens de gezellige Pietenbingo zijn mooie prijzen te winnen.

Vanwege het aantal zitplaatsen is reserveren gewenst. Dit kan tot 22-11 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor de andere leeftijdsgroepen staan er leuke activiteiten op het programma; zoals een gratis Pietendisco in het Pietenhuis op vrijdag 22 november en een spectaculair BenePietdiner bij The Lux op 29 november: €65,- per couvert, inclusief fris, wijn, bier en water (reserveren kan t/m 26-11 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zie pietenontour.nl/benepietdiner/ voor meer info).

Advertentie