Zeewolde

Opening Pietenhuis in Ravelijn

Onder grote belangstelling heeft burgemeester Gerrit Jan Gorter zaterdagochtend het Pietenhuis van Pieten on Tour in winkelpassage Ravelijn geopend.
Natuurlijk werd er volop gedanst, het nieuwe Pietenhuislied werd ten gehore gebracht en na het doorknippen van het lint door een zichtbaar genietende burgemeester konden de kinderen naar binnen om rond te kijken en op een groot scherm de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn te bekijken.
Opening Pietenhuis Ravelijn Zeewolde


De komende tijd zijn er veel activiteiten in en rond het Pietenhuis en ook de Pieten zelf gaan weer flink 'on tour' met allerlei activiteiten en huisbezoeken. Je leest er alles over op hun Facebookpagina of op www.pietenontour.nl
Zondagochtend 17 november komt iemand van Pieten on Tour in het programma 'www@zondamorgen' vertellen wat ze dit jaar allemaal doen (en waarom). Het programma wordt uitgezonden tussen 9-12 uur en is te ontvangen via 106.4 FM of via www.lokaleomroepzeewolde.nl

LOZ was bij de opening van het Pietenhuis en nam ook even een kijkje binnen. U kunt de foto's bekijken op onze Facebookpagina (m.d.a. Simone Koster & Han Schenk).

Advertentie