Zeewolde

Hulp geboden bij administratievragen

Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen van de overheid die je zelf online moet regelen. Het aanvragen van een AOW-uitkering, het indienen van je belastingaangifte of het verlengen van je rijbewijs.

Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Je kunt daarom met vragen over de digitale overheid terecht bij FlevoMeer Bibliotheek. “Onze medewerkers helpen graag verder”, zegt een woordvoerder van het Informatiepunt Digitale Overheid bij FlevoMeer Bibliotheek. “Zij denken mee en geven informatie om verder te kunnen.”

Hulp geboden bij administratievragen

Lokale samenwerking is noodzakelijk om goede ondersteuning te bieden. Vanuit het loket Informatiepunt Digitale Overheid bij FlevoMeer Bibliotheek wordt zoveel mogelijk warm doorverwezen naar samenwerkingspartners. Voor hulp bij specifieke of persoonlijke informatie of voor cursussen over computervaardigheden.

“Onze medewerkers worden continu getraind om bezoekers op weg te helpen of door te verwijzen. Zij werken met de landelijke website www.hetinformatiepunt.nl waarbij gezocht kan worden op postcode om het lokale aanbod in te zien.”

Advertentie