Zeewolde

Info-avond over (levens)testament

In welke situatie is het verstandig om een testament te hebben? Wat gebeurt er als ik geen testament heb en ik word wilsonbekwaam? Breinpunt organiseert donderdag 11 april een informatieavond Levenstestament en Testament in FlevoMeer Bibliotheek.

Te gast zijn oprichters van Stichting Nabestaandenzorg en Advies Flevoland (NBZF) Wilko Knol en Baukjen Anema. Deze avond verzorgen zij samen met nalatenschapscoach Femke Bosma en notaris Klaske Vriesinga.Wilko, Femke en Baukjen staan voor een zorgvuldig traject naar een levenstestament en testament. Zij nemen in hun werk alle tijd om wensen te bespreken en vragen te stellen zodat men een notariële akte heeft die passend is. Desgewenst kunnen zij ook een taak op zich nemen die in het levenstestament en testament wordt beschreven zoals onafhankelijk executeur in een testament en gevolmachtigde (levensexecuteur) of toezichthouder in een levenstestament.

Notaris Klaske Vriesinga zal iets vertellen over de juridische kant van het levenstestament en testament. In welke situatie is het verstandig om een testament te hebben? Wat gebeurt er als ik geen testament heb en ik word wilsonbekwaam? Maar ook hoe je financiële, medische en persoonlijke zaken geregeld wilt hebben. Aanmelden
De avond start om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie van de bibliotheek.

Advertentie