Zeewolde

Informatie over Trombosezorg St Jansdal in Flevoland

Trombosepatiënten uit Flevoland die zich willen aanmelden voor de Trombosedienst van St Jansdal (Trombosedienst Noordwest-Veluwe)  kunnen zich aanmelden via telefoonnummer: 0341-435 880 (op werkdagen van 08:30-16:30 uur). Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dienen patiënten eerst hun dossier over te dragen aan St Jansdal en dienen zij zelf naar de prikpost te kunnen komen.

St Jansdal ziekenhuis logo

Op dit moment worden onze INR-bepalingen nog uit de arm geprikt. Het is de bedoeling om volgend jaar over te gaan op de vingerprik.

Voordat patiënten zich bij St Jansdal kunnen aanmelden en laten prikken heeft St Jansdal eerst hun dossier nodig. Vanwege de privacy wetgeving moeten patiënten zelf contact opnemen hun huidige Trombosedienst en vragen om het dossier aan ons over te dragen. Patiënten dienen mobiel te zijn omdat Trombosedienst  Noordwest Veluwe op dit moment nog geen mogelijkheid heeft om aan huis te komen prikken. De mogelijkheden hiervoor zijn we wel aan het onderzoeken.  Voor patiënten die ziek zijn zoekt St Jansdal een oplossing.

Thuisprikken

Patiënten die zichzelf thuis prikken (zogenaamde zelfmeters) en zich willen aanmelden bij de trombosedienst van het St Jansdal kunnen zich ook op bovenstaande wijze aanmelden. U levert dan uw huidige meter in bij uw huidige trombosedienst en u krijgt een nieuwe meter van de trombosedienst  St Jansdal (Noordwest Veluwe).

Trombosepatiënten kunnen op werkdagen terecht bij de volgende St Jansdal prikposten:

Lelystad

Locatie St Jansdal, Ziekenhuisweg 100,                         ma t/m vr              van 07:30 - 10:00 uur

Dronten

Polikliniek Dronten, Het Zwarte Water 77                    ma t/m vr              van 08:30 - 10:00 uur                                                                                                     

Zeewolde

Gezondheidscentrum  Zeewolde, Krachtenveld 1      ma t/m vr              van 07:30 -10:00 uur

Swifterbant

Gezondheidscentrum De Schelp, Penhoren 13           di en do                 van 08:00 - 09:00 uur

Kijk voor meer informatie over de Trombosedienst Noordwest-Veluwe  op www.stjansdal.nl

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie