Zeewolde

Informatieavond 'Kanker en werk' in Toon Hermanshuis Zeewolde

Maandagavond 24 juni is er een informatieavond over 'Kanker en werk' in het Toon Hermanshuis Zeewolde.

 “Het is echt gaaf om te zien hoe mensen weer zelf regie krijgen over hun leven en weer kunnen genieten van waardevolle activiteiten zoals werk. Naast iemand kunnen staan en samen de richting bepalen is iets wat ik erg belangrijk vind.”

Toon Hermanshuis Zeewolde, Mazerhard

Ik ben Greke Hulstein. Gedreven re- integratiecoach en ergotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met een energieprobleem. Naast mijn werk in Meander Medisch Centrum, heb ik mijn eigen praktijk voor ergotherapie (Ergotherapie Zeewolde Balans Werkt) en re- integratie (Balans Werkt Re- integratie).

Als je ziek wordt, komt er van alles op je af, ook op gebied van werk. Bij kanker is er vaak sprake van langdurige behandelingen, waardoor mensen ook op het werk langdurig (geheel of gedeeltelijk) uitvallen. De werknemer en werkgever krijgen te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. Maar wat betekent deze wet eigenlijk? Wat zijn de rechten en plichten van de werknemer? Kan je je eigen werk blijven doen? Hoe gaat het met opbouwen? Wat als je niet terug kunt keren in je oude werk? Op maandag 24 juni kom ik er graag meer over vertellen in het Toon Hermans Huis Zeewolde. Graag tot dan!

De aanvang is 19.30 uur, u vindt het Toon Hermanshuis Zeewolde aan het Mazerhard 37.
Indien mogelijk graag even aanmelden via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie