Loading...

Reprise 'Een Avond Puur! Theater'
Reprise 'Een Avond Puur! Theater'

Op zaterdagavond 12 oktober treedt Theatergroep Puur! voor de tweede keer op met de voorstelling 'Een Avond Puur! Theater'.

Elk jaar zet Puur! een voorstelling op de planken in theater De Kluit. De voorstelling van 18 mei was echter zo snel uitverkocht, dat veel belangstellenden werden teleurgesteld. Dat ging de dames van het theatergezelschap toch wel aan het hart. Daarom hebben zij besloten om nog een keer op te treden. Was u er niet bij op 18 mei? Pak dan nu uw kans en bestel uw kaartjes voor de reprise. De dames van Puur! nemen u dan mee in de wereld achter de schermen van het theater. Dat doen ze op geheel eigen wijze of beter gezegd: eigenwijs, hilarisch, ontroerend, kortom zoals Puur! dat doet. Met sketches en veel zang belooft het weer een gezellige avond te worden.

Het decor doet vermoeden dat we ons met het publiek in een club bevinden uit de jaren '40. De gezongen nummers en sketches zetten ons echter niet helemaal terug in de tijd. Toen en nu, nostalgisch en modern, het podium is niet aan tijd gebonden. Ondertussen gebeurt er van alles in de kleedkamer. Wat het publiek gewoonlijk niet ziet, is nu wel zichtbaar: een kijkje achter de schermen bij Puur! Althans zo lijkt het... want waar stopt eigenlijk het toneel en waar begint de kleedkamer? Kunt u het nog zien? Kom naar theater De Kluit aan de Gedempte Gracht 5 in Zeewolde en ontdek Puur! zoals Puur! is.

Kaartjes (€ 7,50) voor deze voorstelling kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voorafgaand aan de voorstelling kopen bij de kassa van theater De Kluit.

De voorstelling begint om 20.15 uur. De zaal is open om 19.45 uur.