Zeewolde

Informatiebijeenkomsten Energieke Regio

Energieke Regio Zeewolde organiseert in samenwerking met Gemeente Zeewolde, Zeewolde Zakelijk, Rabobank Flevoland en Bedrijfskring Zeewolde twee informatiebijeenkomsten voor ondernemers over het verduurzamen van bedrijfspanden.

Logo Energieke Regio

De informatiebijeenkomsten vinden plaats bij de inspirerende lokale onderneming Dutch Flame Production & Trading B.V. aan de Productieweg in Zeewolde op donderdag 27 februari en donderdag 26 maart van 16:00 uur tot 17:30 uur. Tijdens de informatiebijeenkomsten wordt informatie verstrekt over het verduurzamen van uw bedrijfspand(en), de eisen maar vooral uw kansen! Daarnaast krijgt u verschillende handvatten om aan de slag te gaan.

Van intentie naar actie!

  • SDE+ subsidie voorjaar 2020, oude en nieuwe regeling.
  • Voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing en de Erkende Maatregelen.
  • Energielabel C voor kantoren.
  • Het laatste nieuws over aantrekkelijke duurzame leningen en subsidies.

Het motto van de stichting is: Wij helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid!

Opgeven voor een bijeenkomst kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via 085-2736328 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.energiekeregio.nl

Advertentie