Zeewolde

Inloopavonden werkzaamheden Slingerweg en Spiekweg (Zeewolde)

Provincie Flevoland gaat in 2019 groot onderhoud uitvoeren aan de N704 Slingerweg en N705 Spiekweg. Aankomende maand houdt de provincie twee inloopavonden om de werkzaamheden toe te lichten.

 

N704 Slingerweg

In de zomer van 2019 gaat de Slingerweg zo’n acht weken dicht tussen de kruising met het Eempad tot circa 400 meter na de kruising met de Schillinkweg. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg verbreed, het asfalt en ook een deel van de fundering vervangen.

Op donderdag 6 september 2018 organiseert Provincie Flevoland een inloopavond over deze werkzaamheden. De inloopavond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in Brasserie Zuiderzoet, Slingerweg 5 te Zeewolde. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; bezoekers kunnen binnenlopen wanneer het hen schikt.

N705 Spiekweg
In het najaar van 2019 voert Provincie Flevoland groot onderhoud uit aan de Spiekweg. Dit gebeurt op het traject tussen de rotondes met de Horsterweg en de Nijkerkerweg. Naast het vervangen van het asfalt wordt de veiligheid verbeterd door de aanleg van twee linksafvakken en een faunatunnel. Ook krijgen de bushaltes een opknapbeurt en worden dode bomen vervangen.

Op dinsdag 11 september 2018 vindt een inloopavond plaats over deze werkzaamheden in The Lux, Raadhuisplein 19-20 te Zeewolde. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn medewerkers van de provincie aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over het project. Er is geen vast programma.

Spiekweg
Advertentie