Loading...

Inschrijven "avond4daagse" gestart
Inschrijven "avond4daagse" gestart

Vorige week werd bekend dat de Avond4daagse in een andere vorm door gaat. De Home Edition kan worden gestart vanuit je eigen huis met je eigen routes.  Inschrijven kan via www.avondvierdaagsezeewolde.nl

Inschrijven kost 5 euro per deelnemer. Met de app kan je zelf bepalen of je de 2,5 KM, 5KM of de 10KM loopt. Na aanmelding krijg je toegang tot een speciale app van eRoutes, waar je je moet aanmelden. De app tracht op basis van de ingegeven afstand en startplaats automatisch een aantal verschillende routes te genereren. Deze kunnen de deelnemers met de app lopen. De app houdt de wandeling bij en geeft automatisch een seintje als de vier dagen zijn volbracht.

Het wordt aangeraden een afgedrukte versie van de route mee te nemen op de wandeltochten voor het geval de smartphone of signaalverbinding wegvalt. Alle overige voorwaarden zijn te lezen bij inschrijving.

Uiteraard krijg je ook bij deze editie de prachtige medaille! Naast de reguliere voorbereiding en voorzichtigheid vraagt de organisatie je ook de RIVM richtlijnen in acht te houden. De belangrijkste daarvan is afstand van elkaar te houden, niet uit elkaars flesje drinken etc.

Het thema is Home Sweet Home.

Foto's en Vlogs

Vloggen of foto's maken van jouw eigen avondvierdaagse? Deel ze dan met Zeewolde! Zo wordt het toch nog weer meer samen!
Insturen kan naar Lokale Omroep Zeewolde via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp Stuur LOZ een whats app bericht +31 85 0640737