Zeewolde

Inschrijving ‘K WIS’T 2020 van start

Toch nog een lichtpuntje in deze voor iedereen zo vervelende tijd!

De organisatoren van Zeewolde ‘K WIS’T hebben besloten de dorpsquiz Zeewolde ‘K WIS’T dit jaar op aangepaste wijze toch door te laten gaan. Omdat het de vijfde editie betreft ontvangt ieder team een leuke en uitdagende herinnering. De inschrijving start op 1 november.

Zeewolde ‘K WIS’T is een quiz die drie dagen duurt (maandag 28 december tot en met woensdag 30 december). Bij de start ontvangt ieder team een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook komen algemene zaken, sport, natuur en rekenvragen aan de orde. Voor het winnende team ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40 en er is een tweede prijs van € 222,20.

De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid in de kersttijd, maar natuurlijk ook om je kennis van Zeewolde te vergroten.

K wist 't

Wat is er leuker dan het slimste team van Zeewolde te zijn en een mooi geldbedrag te winnen met je (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren enz.?

Aanmelden kan via deze website en bij Hobby-Time, Marktstraat 8, 3891 EX Zeewolde. Ook dit jaar zijn de dames van Bloomfields and Desjardins (Horsterweg 10) weer ambassadeur van Zeewolde ‘K WIS’T. Zij vertellen je graag wat je wilt weten over onze dorpsquiz (behalve de antwoorden)!

Advertentie