Zeewolde

Inschrijving voor de avondvierdaagse geopend

Sinds afgelopen vrijdagavond is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de 27e editie van de Avondvierdaagse in Zeewolde. Deze wordt gehouden van 4 tot en met 7 juni "Ieder jaar lopen er ruim 1500 inwoners van Zeewolde met enthousiasme de Avondvierdaagse," aldus Alessandro Monnee, die te gast was in het radioprogramma www@zondagmorgen.

"Vier dagen lang, door de prachtige straten en bossen van Zeewolde, om uiteindelijk met vol trots over de finish te gaan en de felbegeerde medaille op het kerkplein in ontvangst te nemen," vervolgt Alessandro. "Of het nu de eerste keer is of de tiende keer, de organisatie maakt graag samen mooie herinneringen," vult Evelien Ippel aan. "Het is altijd een feestje om een bijdrage te mogen leveren aan de Avondvierdaagse."

vrouw en man van de avondviervierdaagse
Evelien Ippel & Alessandro Monnee

Op dit moment hebben ze de volledige organisatie op poten staan en kunnen ze met een grote groep vrijwilligers opnieuw een gevarieerd programma aanbieden. Dit jaar kan men kiezen uit afstanden van 2,5; 5 en 10 kilometer. Het is de organisatie ook gelukt om nieuwe routes uit te zetten voor deze 27e editie, wat het opnieuw tot een belevenis maakt voor elke deelnemer.

Inschrijven kan individueel tot en met 26 mei, maar ook als groep, bijvoorbeeld als sportvereniging of school via de website www.avondvierdaagsezeewolde.nl

Audio fragment(en)

Advertentie