Zeewolde

Zeewolde Live sluit theaterseizoen af met internationaal bekende Släpstick

Zaterdag 20 april 20.00 uur in The Lux sluit Zeewolde LIVE haar theaterseizoen 2023/2024 af met een voorstelling van het internationaal bekende: Släpstick.

"Vijf muzikanten met clowneske trekjes zorgen met hun programma Schërzo voor hoog niveau amusement met hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Kolderieke komedie wordt afgewisseld met ontroerende muziek, waarbij alles uit de hand loopt, maar uiteindelijk alles toch op zijn pootjes terechtkomt. De heren spelen de sterren van de hemel, waarbij o.a. odes aan Mini&Maxi, Danny Kaye, Charlie Chaplin en The Marx Brothers de revue passeren."

De clowneske band slapstick met allerlei muziekinstrumenten bij hen

Bij Släpstick lijken Bachs wonderschone preludes verdacht veel op een Griekse sirtaki, een buste van Beethoven vecht een buikspreek-battle uit met een jodelende Schubert, Figaro doet mee met Holland's Got Talent, je hoort de Erlkönig op trampoline, tennis met violen, tappen op Mozart, een wonderlijke Notenkraker en veel meer! Schërzo is volgens recensenten muzikale clownerie van wereldklasse.

Bij het uitgaan van het persbericht zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, meer informatie www.zeewoldelive.nl.

Advertentie